May 17, 2011

Mari habiskan pictures di Singapore

Ada lagi a few pictures di Singapore yang menarik.. Mari kita perabihkan these pictures...

Pictures ini kami tangkap selepas kami keluar dari USS. Masa tu around 5pm.. so ada lagi 2 hours sebelum bus datang menjemput kami keluar dari Kota Singa ini.

So apa lagi.. kita jalan2 dulu.. Jalan punya jalan.. sampai Merlion. Nasib dhia sudah bertenaga sesudah mamam dan tidor dan yak-yak dalam USS. Ngeee..


Hasil tangkapan dhia.. not bad huh

Kenyang perut.. suka hati



Us @ Merlion


Nampak tak Merlion dari kejauhan




Abes dah overall story of Singapore.. Pasni ke mana kita ye.. Thinking of Disneyland Hong Kong.. this is for dhia la.. Maybe next year lah.. 
Dengar-dengarnya ada Toy Story char di sana.. ermmm sgt menarik kan.. Tunggu mama kumpul duit dulu ye sayang...


2 comments:

-SharleenZawawi- said...

mama dhia... rajinnyeee hapdet blog... kite malas sudah.. dah sangkut citer trip g endon aritu....

Lovely us said...

mama damia...
ni tibe mood rajinnya.... kalau mood malas dtg... sunyi sepi je blog ni.. hapdetla lagi.. boleh jadikan panduan kami nk p bandung plak nanti...