March 5, 2009

Langkawi again...Feb 2009... PART 2

Oke sambung citer langkawi..

Time ni we all dh packing nk balik dh.. tp round2 pulau utk kali terakhir la.. time ni la sy dpt birthday gift saya tu... hikss.. yelah dpn The Zone tu ada boutique Nike dan Adidas.. ada less 30% lagi.. comey banget lak tu.. puas hati..
Last day at langkawi island baru dapat jumpa bil, 2hari sebelum, dia kerja. Adik my hubby,wan, kerja sebagai guru di MRSM Langkawi.. Last day la baru dpt jumpa and mandi2 di Cenang. Tapikan sib baik dia bwk Gti dia masuk pulau.. kalau tak terpaksa call cab nk angkut periuk2 mama..huhuuhu.



Killing time di Cable car.. sementara nk tggu malam we ols jalan sana sini. Nak abeskan minyak skali.. rugila isi then kasi balik minyak penuh lagi.


Angah mcm peladang berjaya je.. Ape lagi ngah.. bela la rusa pasni.. hiks


Papa and mama.. we lap u


Pantai Kok


Sapala yg romantic bangat ni. ihihi


Erm.. pastu kitorg pusing kuah utk last minit shopping then heading to airport.. penat woooo.Time ni dh kat airport dh ni. Tk balik dh? Tk bestnya...




Di lcct, smntra tunggu kami ambil bags... dhia meet up new fren.. mama bw diorg pusing2 situ... sabar jek. Last time dapat kawan arab.. ni mat salleh la pulok


Nampak tk mak dia tgk kat belakang.. kenala monitor, karang anak kena culik lak


*Tiba-tiba teringat.. masa sedey suraya bawak sy jalan pulau ni.. masa gembira pun pi sini gak.. Kuat tarikan pulau lagenda Mahsuri ni kan.. mungkin serasi dgn saya :)

Erm..k lah.. bye langkawi.. sweet memories remains forever.. till we meet again.

1 comment:

abang sayang said...

abang pon enjoy holiday kite, lepas ni jgn cedey2 lagi yer..mmuahh