October 31, 2010

Make over

Last weekend was very tiring one i tell ya!!!!! phewww sampai sekarang terasa denyutan kaki.. penatnya mengemas.. menyusun atur...huhuuhu... sebenarnya dah lama nak make over bilik anak dara saya ini.. tahun depan dia dah nak start sekolah.. rasanya kena setel now la kan... alhamdulillah setel juga minggu ni...

Tema : gurlish+pink+purple

Aikkk takkan dah nak tido kot bie?


Overall room.. petang tu sempat lagi ke Nilai 3 smntr menunggu org perabot datang untuk rembat carpet bilik Bie and carpet living hall ehehe


Meja study... sekarang tgh share kerusi ngn meja computer bie....nnti igt nak cari kerosi kaler pink....study rerajin ye sayang mama

Mini library...

Lihat carpet baru saya.. ngeh2....and tambahan sofa di situ.... heaven giler nak tgk tv... nk survey mesin urut kaki la plak... larikssss....


Lawa tak? Rumah kecik je....tp still nakkan keselesaan kan...




Owh sempat menampal frame Ikea yang berzaman dibeli.. nampak tk? nampak tk?




Errm...pasni project buat balcony la plak... dh huduh dh the old landscape... erm dh ada ide dh.. tp tk smpt aje ...



Hehee... mcm nk tmbh frame je lagi...kaler putih plak ke.. sbr buk Huda

Enlarge....


Dhia smpat mengepau mak bapaknya di Toys r Us sesudah selesai beli bedsheet dia di Jusco.. huhuuhuhuhu

Barisan frame zaman baby Bie.. harap ada masa nak lap ujung2 minggu nnti... huhuhu

Owh siap ada tmpt hanger towel tu.. suka benda alah ni..comel je rasa.. tu yg rembat skali tu

Happy face :)

****PerasanTakEntryTakIkutSusunanSbbAciDoneAje**** Ehehehee



6 comments:

MAMA LIZA said...

cantikkkk sanggggatttttt

cikdaa said...

hebat! mabelessss..anak2 zaman sekarang mmg bertuah..pasni bibie xleh tido ngn mama lagi tau..bilik dh cantik dh tuh..

Lovely us said...

along Liza... tq awk....

k ida...itula... pas ni kena monitor pembelajaran bie plak.. ehehe jgn dia duk lyn fb je dlm bilik dia

Shani said...

Saya suka gambar last tu, cantik lah anak dara awk :)

Tapi sy muskil:

Kenapa ada papan dart dalam bilik Dhia?

Dhia tidur tepi tingkap ke?

Awk nak letak laptop dalam bilik Dhia ke?

(berapa banyak punya soal daa)

Lovely us said...

awak...

papan dart tu saya beli sbb dh gian main dart kt opis aritu.. tp dh cabut dh yg nk baling2 tu... dhia tido tepi tgkp tp dh ada grill.. mmg tkleh bukak grill lah tu.. ehehe.. psl laptop tu.. skrg yg ada pc opis lama tu je ... tu yg kena amek satu meja study utk dia nk buat homework plak..sibuk ckp homework2 sbb kwn2 dia seme duk buat homework kt rumah makcik tu

Shani said...

wow...cepat betul Dhia membesar (dasar tak terima kenyataan dah makin tua nih)