July 1, 2008

Sepi

Baru balik layan Sepi ngn Ila... best... Happy ending... sy suker sbb percintaan sy sad ending so kalau citer dia sad ending gak...sy mahu bakar panggung itu!.... ehehehe

Paling disukai...watak afdlin... jiwang humor tahap dewa... sy suka lelaki yg mampu membuat org ketawa...walaupun dia kecewa or sedih or sepi tp dia masih mampu buat org lain ketawa dan gumbira...itu la pengorbanan namanya.. chewah... pengorbanan yg berbaloi ... sy dr dulu suka lakonan afdlin... tp dlm Sepi.. sgt chentaaaa dan mencair ok...pdnla afdlin sendiri pun kata dia sgt suka watak dia dlm Sepi...

Then... 2 lagi citer pun ok,imaan yg sgt setia dgn 'kekasih', ean yg handsomeee... yup cuma mcm review chics , mcm citer no 2 tu, gilekan gak bini org, agak2 la kan... ntahlah... cinta itu buta mebbe....tp tk puaslah tgk citer afdlin tu... err...nanti harap2 afdlin berlakon lagi lah citer2 mcm ni...ehehehe

Erm... ada lagi satu yg sy rs sgt sweet... kata ganti nama dlm ketiga2 story itu adalah saya and awak... wah..terasa romantik yg menggila seh... sy ni tkleh la tgk love story panggil saya awak ni.. susah nk explain perasaan dia... susahlah.. panggilan ni mcm kita bercinta dr bersahabat dulu,sopan, tidak kebaratan, ada rasa hormat, sgt selesa etc.... mmg touched la ... makcik jiwang... huhuhu

Kesimpulan: Layanla Sepi.. Best!

1 comment:

papa_musang said...

macam best jek cite nih.. nak gi tengok lah..

awak pegi tak ajak saya betul2 .. time pun xbetul... << praktitis guna saya-awak >>>

keloko yek makcik =)) hua hua hua..