July 9, 2008

Kuantan

Wah wah... lupa la sy ada blog.. ehehe

Nak update Kuantan trip last weekend...Sbnrnya pergi Kuantan utk train my vendor tp harus la bw mama dan dhia skali.. baru la seronok.. kami stay dkt Duta Sands, Balok utk 2 mlm.. best gak tp sy penat... kena drive, angkat barang, dan prepare utk training... penat penat... tp taper ... i'm survivor.. seronok tgk mama dan dhia g jalan2... itu pun kepuasan namanya (indirectly la kan..)

Kami balik Pilah ahad dan sy smbung cuti smpi Isnin..bila smpai kl shj dh rindu balik kt depa.. kdg2 kita ni tkleh selalu bersama sgt... lagi susah nk berpisah kan... Dhia, mama rindu la syg...tk lena tido tau.. :)

Anyway.. seperti biasa.. enjoy the pics:

Me driving


Happy face at steamboat restaurant :))



And chicken rice too!


My vendor yg best!


concentrate


with them


Then, balik2 ajer terus pi layan East Coast Mall lak.. ala2 Mid valley gitu..(walaupun penat tp nama pun holiday kan)

Jeng..jeng... tgk sape menari..


Dhia cukup takut tau sama ini bluehyppo..baru igt nk tgkp pic ngn bluehyppo ini.. dhia terus nangis.. TTP sy berjaya mengepau tshirt streamyx combo dkt staff yg incharge dkt karnival ini.. yahooo...

Lepas tu kami pun minum2 sebelum window shopping

Mama



Kami


Erm no pics for sunday sbb sibuk packing dan load barang.. cuma singgah kejap dkt kuantan parade sbb mama claim dia tk beli ape2 kat kuantan..mama beli seluar, kami mamam ice cream then terus balik..

Goodbye kuantan....!

Suka tgk rambut dhia yg ikal... beropol2... (tader kena mengena ngn kuantan... hehehe)

7 comments:

zaini said...

what do u mean by 'kdg2 kita ni tkleh selalu bersama sgt... lagi susah nk berpisah kan...'??! apa laaa... kalau tak nak sama2 tu tak sayang le... rindu kaw-kaw tu bagus apa... makes u more excited to see her the on the next occasion :p

Just the 2 of us... said...

Aduh zaini.. bagai nk giler tau rindu dia.. tk sanggup gak aku.. time ngn dhia, sure mlm2 tidur peluk dhia.. terigt2 tau..

zaini said...

alah huda... adat la tu... you should be thankful that you miss her.. kalau tak rindu? macam mana? nak?

Just the 2 of us... said...

mustila tknk... erm ok dear.. i'm so thankful for missing her ok...

zaini said...

ala jgn la merajuk beb! cam merajuk je :))

papa_musang said...

bagai nk giler tau rindu dia.. tk sanggup gak aku.. time ngn dhia, sure mlm2 tidur peluk dhia.. terigt2 tau..
>> saya paham maksud awak... syukurlah awak masih lagi boleh pegang manja dan peluk bila awak mahu dan boleh bersama seharian dan kekadang berminggu atau berhari2. perasaan tu akan berlainan bila awk hanya boleh jumpa seketika tak dibenarkan bawa keluar. hanya tatapan gambar bila masa yang ada. kekadang melihat gambar yang sama berulang kali. xjemu bila melihat anak yang kita sayang walaupun hanya sekeping gambar. ..... aduh sadis lak hati ini.

fid said...

geram nya tgk Dhia mcm notty haha