October 24, 2008

Raya 2005 & 2006 & 2007 & 2008

4 tahun bersama......

Tiba2 rajin pulak nk buat entry pasal raya. Imbas kembali sejarah raya bersama-sama teman seperjuangan selama berada di department yg sama.. cuma agak sedih sbb kehilangan ramai muka2 lama. Rindu pula.. Anyway.. enjoy the pics

Raya 2005
Masa ni saya baru sahaja kahwin.. Baru balik dari bercuti panjang...tp rambut mcm budak2 arr.. En rafi(boss saya yg disayangi..) sgt sporting dan baik giler


Aweks comey beramai-ramai


Raya 2006
Masa ni saya jadi mak buyot.. Pregnantkan Dhia.. comey sgt so kena berdiri menyorok kat belakang aje..


Erm.. comey tk?


Raya 2007
Erm tahun ni raya paling tak best.. tapi sy raya tahun ni saya nmpk paling hapy.. saya ni pandai cover line.. tabik diri sendiri


Gediksss???


Aweks reramai



Raya 2008
Tahun ini yer..




Errrr.. tahun depan rasa-rasa ada perubahan tk? Saya berada di mana yer? :P

4 comments:

Anonymous said...

salam..sy salu bc blog ni..
rini bl nengok gambo2 tu..sy mcm kenai je tempat keje itu..rs2 cam penah keje je kat situ..ehehe..tp contract staff je kt tingkat doploh..jwb email..huhu..
sy dpt cam sbb pic plg ats tu..jejaka bj putih yg dok tsenyum tu..mmg suke senyum jekan..hahaha..kem slm kt die eh..bl tgk gambo yg lelain..ade jgk aweks2 yg salu senyum2 bile selisih bahu..kem slm la kt sume even dorg xkenal sy kanss..:)

Just the 2 of us... said...

salam...

okess.. nnti sy kirim salam dkt jejaka bj putih tu... nama dia faizal hairi

Anonymous said...

hehe..tenkiu...:)

Anonymous said...

lainnya ko dulu hud