June 6, 2008

TAG by Azie

Azie dh lama TAG saya..... baru kini ku usahakan...


The rules:

1. Link to your tagger and post these rules on your blog.

2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.

3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.

4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog




7 facts berkenaan saya:



1. Common one, sy mmg suka membebel...suka berborak2... suka menyakat (mangsa kat opis: k ida dan k lin)... kalau tader prob tu mmg satu ofis leh dgr suara saya...ttp kalau ada prob pun sy akan pura2 riang ria ajer... sbb tknk org tahu.. buat ape tjk prob dpn org... kalau tgk sy extra riang ria maknanya masalah problem menimbun la tu....ehehehe...cover baik punya...

muka cover baik:

2. Saya mmg org yg kelam kabut... kalau ada preassure sket, mula la kerja lintang pukang... berterabur sana sini... pernah dikenali sebagai minah gabra masa kat um dulu.. huwaaa... malu gue....

3. Saya paling rajin basuh kereta... dulu time study, weekend kalau balik sure cuci kete papa...smbil bukak lagu kuat2 and berangan ada kete sendiri so bila dh beli kete sendiri... kalau seminggu cuti, tiap2 ari la Bella saya tu kena cuci.... rajin seh... harta susah nk cari tu..

4. Tiap2 minggu sy kena balik kg(wajib).... so tk kira la minyak naik ke... tol naik ke... bila jumaat menjelma ajer... kaki dh gatal2 nk drive dh... kalau ada kerja weekend tu... sy sanggup amek cuti on next weekdays ... semuanya kerana DHIA... sy tk boleh tk jumpa dlm seminggu.. mlm2 pun only God knows how hard utk sy lelapkan mata... counting days to weekend ajer.... para mama tau la perasaan dia.. no need to describe..

5. Sy ni seorg yg tk teliti... tp kena buat report.. sib baiklah ada buddy yg leh tolong semak balik report2 I tu yer... kalau beli barang tu pun.. nk cepat aje.. main beli ajer... kadang2 tk test pun.... malas pun ada... duk pkr.. kalau tk elok nanti p la tukar balik.. ape susah.. ade ke patut...

6. Sy suka barang cute2... kalau tgk meja ofis saya dh macam meja budak2.. penuh accesories dan sticker(mickey, tasmania & dora the explorer)

Antara buktinya:



7. Sy suka laut... suka sgt.. only God knows how much I love sea.. Sy rasa laut beri ketenangan... penuh rahsia... sgt kagum lihat laut.. amat besar ciptaan-MuOrg lain2 yang nak di TAG :

Anybody yg extra rajin :)

4 comments:

Azie N Arif said...

baguss huda....dah siap buat TAG...huda je lah org pertama yang buat...yang lain...cettt.

Just the 2 of us... said...

ahahaha.. ni pun ku usahakan sehabis daya... :D

kakida said...

hmm azie nk kata akulah tuh..tunggu.akan ku usahakan jugak..mmg pun betul semua pasal huda tuh..kerja dia menyakat org jer..kat meja dia penuh ngan brg budak2 jer..

Just the 2 of us... said...

k ida mmg malas azie, dia sibuk biz ajerrrr.. hihiihi... (kaco k ida)