April 21, 2008

Mama... kita pergi shopping

Pada hari sabtu yg lalu, mama sy telah membawa saya pergi shopping di Nilai 1(Nilai Square) & Nilai3 bersama2 mak wan saya dan mama ngah saya... Saya sgt soka hati... yelah.. kecik2 lagi sudah berlatih shopping.... Kami bertolak dlm pukul 11 pagi...




Bestkan mak wan.. kita jalan2 smbil mamam

Kemudian dlm pukul 12 kami sampai di Nilai1/Nilai Square. Tapi mula2 tu mama tk kasi saya jalan2.. sy kena duduk dlm stroller.. tk besh la.. betul ni.. tk tipu.. mmg tk besh








Saya sungguh busan dlm stroller



Akhirnya... setelah puas meronta2.. sy berjaya juga meloloskan diri dr stroller itu.. yeay.. mission accomplish... mana nk p dulu ni..





Jeng..jeng.. mari berjalan and bershopping



Saya berjaya mengepau mak wan saya bag pooh ni... eheheh (gelak jahat sket).. cayang makwan.. nak cari mainan pulak la.....





Penat sy pilih mainan tp mama tk approve pulak.. mula2 nk protes tp sy cian kat mama plak.. dh la penat2 bw jalan sini.. pastu belikan sy boot baru, baju baru, jeans baru... tk jadi nk merajuk laa.. lagi pun rindu la kat mama.. seminggu skali aje dpt jumpa dia... tknk merajuk lama2.. rugi... ehehehe



Then... jalan punya jalan... sy masuk kete aja terus tido.. bangun2 dh smpi pilah... mama duk kaco2 saya ni... malu laaaa...
















Ok begitula cerita saya pd hari sabtu... minggu depan sy ikut mama balik KL.. tk sabarnya...

tata..tutu...

2 comments:

fid said...

Hud, cepatnya anak ko membesar...hehe

Just the 2 of us... said...

yup.. jadi anak dara dh...