July 25, 2012

Vietnam Part 2

Mari kita sambung lagi cerita jalan-jalan Vietnam sebelum kemalasan menguasai diri lagi...

Lepas balik hotel hantar barangan yang sempat dirembat tadi...kami jalan-jalan pula sekitar bandar .. tengok tempat orang la katakan...escape sekejap dari tujuan utama datang sini....

Cuba tengok cabling dia...selirat ya rabbi..risau betul kalau tibe2 short circuit......



huhu scared.....

Haih perut macam sudah bunyik2 pulak.. Jum cari makan dulu. Famous restaurant among blogger...Vietnam Delight namanya...so senang citer sebab kami dah google dulu and tak sempat survey tempat lain...kita ke sini jelah dulu la yer.....


 


amboi tgk 2 orang ni...pantang ada wifi free...update update jangan tk update...

mine...nasi goreng paprika + watermelon juice

Ann's

En. Abang dan Leen ambil Nasi goreng seafood kot...tapi tiada dalam gambar pula. Takpe yang penting kita makan...heh

Pas makan..jalan kaki ke hotel..panas kot tapi we all lek je....








Abes pusing, balik hotel mandi-mandi, solat and lepak jap..kol 8 kami sudah turun semula...best sungguh pasar malam dia


Kipling...Deuter...Samsonite... banyak brand la...pilih saja...hehe


Teringat unit lama BAC...hehehe

Kami menunggu Pasar Malam ready

Bersiap-siap...depa tarik khemah guna motorsikal ajer..hebat2..


Pasar malam bermula....jum jum kita

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

'
'
'
'
'

'
'
'
'

'
'
'
'
'
tada
'
'
'
'

'
'
'
'
'
'
'

'
'
'
'
'

'
'
'
kita x largekan sikit meh
'
'

'
'
'
'
'
'
'
'
'

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

'


Baju sulam manik yang sangat cantik..mmg best..


sempat merembat sepasang 2 aje untuk diri sendiri...tp mmg suka sgtla baju cotton manik dia...boleh datang lagi pasni....weeeho



to be continue heh...

5 comments:

Mama-ILuvU said...

Cantiknya baju2 kat Vietnam...hiih

Follow u, follow me back ya TQ :-)

Lovely us said...

Mama-ILuvU..
Oke dear... hehe

-Sharleenz- said...

best best best... sgt best!! jom repeat lagi tapi tunggu ai deliver la... dah tak bleh nek flight dah lor ni... ;-D

-Sharleenz- said...
This comment has been removed by the author.
Lovely us said...

leen,
boleh boleh...nanti kita repeat lagi..ko guide g GhuangZou pun lazat gak weh..hehe