February 21, 2008

Mari menjawab call...

Ari ni kena standby jawab call dr bilik2 gerakan (igt parti2 yang bertanding je ke ada bilik gerakan.. company I pun ada gak.. huhuhu) di seluruh malaysia.. related dgn general election gak sebenornya... Kami dh buat duty roaster.. and hari ni sy n shani (ofismet) on duty.. yeay.. seronok ker? x besh gak sbb tak duk kt pc sendiri.. tk conok arr..layan emails pun pakai webmail ajer... mmg tk besh... bak kata pepatah.. hujan emas di negeri org.. hujan batu di negeri sendiri.. lebih baik di negeri sendiri.. muahaha... boleh ke mcm tu...
Smlm sy EL.. jaga mama sy(ank mithali.. lalalalalaa).. tekanan darah tinggi dia naik.. risau gak sbb tgk dia lemah. bahaya tau.. silap2 boleh kena strok... sy doa byk2 gaklah.. cukupla dugaan sy setakat hari ni.. jgnla tmbh lagi buat masa skrg sbb mcm tk mampu nk tanggung lagi.. cedey..cedey tp I'm strong ok... mama Dhia kenala strong.. sbb nak jaga Dhia and my mama... so smlm sy jadi babysitter and buat seme kerja... plus bw depa p jog kt Taman Jaya... mama getting better n sempat mem'pau' sy cover hp yg gedik... n sy haruslah mem'pau' diri sendiri cover hp yg gedik jugak termasukla jam yg comey..x mahal pun.. rm7 ajer.. jgnla kata sy membazir... saje soka-soka reward pd diri sendiri setelah penat menjaga mama... Kejadian pau - mengepau ni terjadi setelah balik dr jog.. FYI, depan rumah sy tu.. terhasilnya kedai2 gediks and mini2 mart bagai cendawan tumbuh selepas hujan... kwnsn kedai yg baru itu menyebabkan mama sy sembuh dgn agak cepat... lega gak ler...
Ok lah.. tk sempat nk upload pic jam baru n cover hp.. later ok.. malam ni kalau rajin nk bw dhia n mama p ofis... tgk k ida buat kerja smbil tjk kt mama ofis baru sy..

7 comments:

Shani said...

Yeah..sungguh girl power la mama Dhia ni, respect bangat.

Tak boleh lupa jam baru yang comel tu hampir menyederakan tangan Ecah(sorang lagi iron lady kat opis nih) :p

p/s: Jgn lupa ye cover hp yg saya order tu ;)~ makacih

Just the 2 of us... said...

Tu la pasal.. tp ecah kirim jam gaks yg tu gak... Ehehe... ok dear... nanti i belikan cover hp yg u order tu...

kakida said...

ish apa nih seme org kirim2 nih..dh tu kakida nk kirim apa?erm xpalah xyah kirim apa2..sure mama dhia akan belikan kakida hadiah.dia suka sgt bg hadiah..kan mama kan?

Just the 2 of us... said...

Amboi amboi.. pandai sungguh org itu memuji dgn tujuan mendapat hadiah... terer la k ida ni.. hihihi

Anonymous said...

aku dapat adiah gak kan.. :D aishah^cute

fid said...

hadiah? arijadi ko nanti aku bagi adiah ye mama Dobot ahaks wey tambah la link url blog aku, aku ingat nak update malam ni nak tambah2 pic & little story skit huhu

Just the 2 of us... said...

fid..

ok bebeh.. nanti aku tmbh url ko...